Sayfalar

9 Mart 2013 Cumartesi

Gereksizse Söndür Ateşini Kalbimin

Bir kaç ay öncesinde rastladım Oğuzhan Uğur'un şarkılarına ilk takıldığım şarkısı "Terbiyesizim" olmuştu. Çünkü sözlerinde beni anlatan ifadeler vardı, şöyle ki:
Ama çok özledim biliyorum pek karaktersizim
Yine de özledim her yüzde onu arıyor gözlerim
Ya sevgilisi aşkı olmuşsa nişanlanmışsa ya evlenmişse
Bana ne özledim anlıyorum ben terbiyesizim
Kime ne özledim keşke son bir kez daha görseydim.

Evet Zeynep'im nişanlanmıştı aylar önce, ama ben Terbiyesizdim ve hala onunla birlikte olmak için bir şans arıyordum. Birkaç kez uzak durmayı denedim ama bir şekilde irtibata geçip durumunu öğrendim tabi. Bir gece arkadaşlarla rakı içip muhabbet ederken konu kızlardan açıldı, ben de numarasını falan telefonumdan sildim, artık ona ulaşmayacaktım kesin kararlıydım. Yaklaşık 1 ay sonra telefonumu bilgisayara bağlayıp mesaj ve rehberi yedeklemek için Ovi suite'i açtım ve senkronizasyon yaptım. Bilgisayardan onun numarasını silmediğim için telefonuma tekrar kaydetmiş numarasını. Her neyse, 2 hafta önce whatsapp'tan bir arkadaşa mesaj göndermek için uygulamayı açtım arkadaşı ararken onun profil resmini gördüm, nikah masasında nişanlısıyla fotoğraf çektirmiş ve profil resmi yapmıştı. O gün sabah 8 akşam 5 arası okulda olmam gerekiyordu ve tam da sabahın 8'inde görmüştüm o fotoğrafı. Ne yapacağımı bilmiyordum, yüzümden düşen bin parçaydı. Soranlara hafif grip oldum diyip geçiştiriyordum halbuki öyle değildi.
Bir kaç gün suratsız bir şekilde etrafta dolandım, ama ilk gün çok berbat geçti, özellikle bayan hocalara laf sokmakla geçti günüm diyebilirim. Ama o gün bir beddua ettim ve benim gözlerim uçak düşürür demedi demeyin :). 3 ay veriyorum bu evliliğe, 3 ay içinde ayrılacaklar haklı çıkacağımdan eminim... Ve gelelim bu yazının ikinci ve son Oğuzhan Uğur şarkısına: "Gereksizse Söndür"

Sözleri de klibi de benim durumumu anlatıyor, bir de yemin ettim Erkan Oğur'dan Zeynebim'i bir daha dinlemeyeceğim diye... Bu konuda artık konuşmak istemiyorum, Zeynep defterini burada kapatıyorum...